Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine majabuzakovic.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Splošni pogoji spletnega trgovanja se nanašajo na prodajo preko spletne trgovine majabuzakovic.com (v nadaljevanju “trgovina”) katere lastnik je Marijana Buzaković, samozaložnica.

Splošni pogoji trgovanja po spletu obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem izdelkov.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
– Identiteto registrirane dejavnosti (ime in sedež registrirane dejavnosti, številka registra).
– Kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon).
– Bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami).
– Dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku).
– Pogoje dostave izdelkov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave).
– Vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, od koder mora biti razvidno, ali vsebuje davke, stroške prevoza, kot tudi, kakšen je način plačila. Prav tako mora biti prikazan časovni rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe ter če in kolikšen strošek za kupca predstavlja vračilo izdelka.
– Pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ponudba izdelkov

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba trgovine ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Cene

Spletna cena velja za nakup preko spleta.

Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR). Davka na dodano vrednost (DDV) ne vključujejo, ker ponudnik ni zavezanec za DDV.

Kljub ponudnikovem trudu, da bi zagotovil najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Slike in besedilo

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Naročilo se sklepa v slovenskem jeziku. Naročilo je shranjeno na strežniku spletne trgovine www.majabuzakovic.com

Pretekla naročila si lahko kadarkoli ogledate na spletni strani z uporabniškim imenom in geslom, ki ste si ga izbrali pri registraciji na spletno stran. Pregled vašega naročila si lahko pogledate po registraciji oziroma na povezavi, ki jo dobite v potrditvenem e-mailu. V kolikor spletna stran v času poskusa dostopa ne deluje, prosim, da najprej počakate in poskusite pozneje. Če se zgodi, da je vnovičen poskus neuspešen,  obvestite ponudnika na e-poštni naslov info@majabuzakovic.com

Pritožbe in spori

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Ponudnik ne odgovarja, če se izdelek ne ujema z videzom izdelka na sliki. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za morebitne napake pri opisih izdelkov ponudnik ne odgovarja.

Ažurnost podatkov

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svoje dolžnosti in vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožbe lahko podate na e-naslov info@majabuzakovic.com

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Nakupni proces

Izdelek dodan v košarico dokončno kupite s klikom na gumb “Zaključek nakupa”. Sledite navodilom na ekranu in izvedite plačilo, ki ga izberete. Na posredovan e-poštni naslov boste prejeli veljaven račun za kupljene izdelke. 

Dostava

Dostavo za naročila vrši Pošta Slovenije. Dostava se obračuna kupcu po vsakokratnem veljavnem ceniku Pošte Slovenije in se lahko kadarkoli spremeni brez najave, za kar trgovina ne odgovarja. 

Odprema paketov je 1-krat tedensko.  V primeru večjega števila naročil se odpreme izvedejo pogosteje, kar se prilagaja trenutni situaciji. V primeru, da želite hitrejšo dostavo,  pošljite prošnjo na e-mail info@majabuzakovic.com.

Odstop od prodajne pogodbe

Čeprav se ponudnik trudi pošiljati brezhibne izdelke, lahko pride do neljubih napak. V primeru, da ugotovite na izdelku stvarno napako, ponudnika obvestite na info@majabuzakovic.com, najkasneje v 8 dneh od prejema izdelka. Svoji reklamaciji obvezno dodajte fotografije, kjer so napake nazorno vidne. V 8 dneh od prejema zahtevka bo ponudnik odločil o ustreznosti reklamacije. V primeru, da se ugotovi stvarna napaka ponudnik izdelek nadomesti z novim. V primeru, da izdelek več ni na voljo ponudnik kupcu povrne celoten znesek kupnine in poštnine. 

V primeru, ko se iz neopredeljenega razloga kupec odloči za vračilo izdelka, ko ne gre za stvarno napako, to lahko stori v zakonsko predpisanem roku, in sicer v 14 dneh od dneva prejema izdelka. Vrne ga lahko v originalni embalaži ter v celoti nespremenjeni obliki. Izdelke, ki jih želi kupec vrniti, ponudniku vrne na sedež samozaložbe, na Flandrovo ulico 19, 1000 Ljubljana. V primeru ustreznosti vrnjenega izdelka ponudnik povrne celotno kupnino izdelka. Poštnina v smeri do kupca in nazaj k ponudniku je v tem primeru strošek kupca. Prav tako se kupnina zmanjša za bančne provizije, povezane z nakazilom.

Podatki o samozaložbi

Polni naziv in sedež: MARIJANA BUZAKOVIĆ – SAMOZALOŽNICA Flandrova ulica 19 1000 Ljubljana

Datum prvega vpisa samozaložbe:  28.4.2020. 

Davčna številka: 97933198 (ni zavezanec za DDV)

Št. TRR: SI56 0204 5106 0959 807, odprt pri NLB d.d.

Kontakt

E-mail: info@majabuzakovic.com

Telefon: + 386 40 980 346

Shopping Cart

Prenesi svoj izvod brezplačnega priročnika s 7 koraki do uresničitve tvojih sanj in doseganja tvojih ciljev. 

Je napočil čas, da uresničiš svoje načrte in dosežeš zastavljene cilje? Potrebuješ pri tem malce pomoči ali uporaben nasvet?

Zate sem pripravila 7 korakov, ki so ti lahko v pomoč pri tem.

e potrebuješ navdih, ki te bo opomnil na teh 7 korakov dnevno, si lahko brezplačno preneseš e-knjižico s temi sedmimi koraki.

 

Lahko si jih natisneš in nalepiš na steno ali na koledar oziroma v rokovnik. Služili ti bodo, kot dober opomnik in ti bodo v pomoč, da tudi ti uresničiš svoje cilje in sanje.

P.s. Seveda sem zate pripravila še manjše presenečenje, ki ti ga razodenem v brezplačni knjižici.  Le prenesi si in boš videl/a

Zate sem pripravila 7 korakov, ki so ti lahko v pomoč pri tem.

e potrebuješ navdih, ki te bo opomnil na teh 7 korakov dnevno, si lahko brezplačno preneseš e-knjižico s temi sedmimi koraki.

P.s. Seveda sem zate pripravila še manjše presenečenje, ki ti ga razodenem v brezplačni knjižici.  Le prenesi si in boš videl/a