Vsi imamo zgodbe, ki jih je vredno deliti

O ČEM PA VI SANJATE?

Knjiga o uresničevanju življenjskih ciljev in sanj. 

REDNA CENA: 20,00€
Zgodba o vzponih in padcih na poti do uresničitve življenjskih sanj. Združuje lepe misli, nasvete in spodbudne besede, ki so se izoblikovale na osnovi resnične zgodbe pisateljice. Knjiga podari zaupanje in vlije navdih, da lahko vsakdo, tudi povsem običajen posameznik, vzame življenje v svoje roke in zaživi svoje največje sanje in uresniči življenjske cilje. Knjiga poudarja, da sanje niso vedno le sanje in nekaj izven dosega, česar bi se morali ljudje bolj zavedati, in si jih privoščiti.

Pot do sanj

Knjiga, ki pride prav, ko potrebuješ spodbudo in opomnik, da začneš uresničevati svoje življenske cilje in sanje.

O ČEM PA VI SANJATE?

Marsikdo sanjari o tem, kaj vse bi rad dosegel, uresničil - razmišlja, celo načrtuje, a ko bi moral načrt začeti udejanjati zmrzne, in ne naredi ničesar.
Čaka, prelaga in odlaša, kot da je pred njim večnost. A čas polzi iz roke. Nekega dne je lahko prepozno. Nekaj, kar je bilo prej dosegljivo, postane nedostopno, nemogoče. Kako to preprečiti? Kako zgrabiti svojo priložnost zdaj?
OPIS NA ZADNJI PLATNICI:
Živeti pristno tako, kot si želimo globoko v sebi, v svojih najboljših sanjah - večni ideal, ki buri domišljijo posameznikom širnega sveta. Sliši se nadvse čudovito, skoraj nadnaravno in obenem na vso moč nedosegljivo. Kaj pa če ni? Morda se prav vsi vsaj za trenutek kako dotaknemo svojih sanj in se jim na vso moč prepustimo. Naj vam bo ta zgodba navdih, da tudi vi zaživite svoje sanje, tako kot sem jih naposled sama.

OSNOVNI PODATKI:
Št. strani: 172
Prva izdaja: junij 2020
Format: 15,5 x 21,5 cm
Vezava: mehka vezava z zavihki

Pokukaj v knjigo

Mnenja o knjigi

Mnenja bralcev

Knjiga je zelo berljiva, besede kar tečejo. Med branjem sem dobila kurjo polt in včasih tudi solzne oči. Zdi se mi, da se z besedilom lahko vsakdo poveže in najde tudi sebe v avtorici.
Tjaša Rezman
Draga Maja, imaš zelo lep slog in čudovit besedni zaklad. Lahkotno branje vendar bogata vsebina. Všeč so mi ljudje, ki si upajo stopiti izven začrtanih poti in odkrivajo nove, še lepše in s tem sledijo svojim sanjam. Hvala, ker si izdala knjigo in pripomoreš k večjemu zavedanju ljudi, da lahko vse spremenijo, če si želijo in tako skupaj dvigujemo zavest, širimo ljubezen in zaupanje.
Tamara Andrašič, avtorica knjige Zaupaj življenju
S pozitivnostjo prežeta knjiga, ki te s slikovito prozo postavi na mesto prizora. Maja te popelje skozi svoja prepričanja in oriše prelomnico svojega življenja, ki je vodila do nastanka te knjige. Prežeta z mislimi in citati, spodbuja pozitivnost in namiguje bralca k uresničitvi lastnih sanj. S pozitivnim pogledom kljubuje občutkom tegobe, stiske in neizživetih sanj – nekaj, kar smo verjetno občutili že vsi. Knjiga nudi zelo dobrodošlo miselnost, katera mora postati del naše družbe.
Matic Krumpak, avtor

Prelistaj knjigo

Poslušaj o knjigi

O AVTORICI

Maja Buzakovič je velika knjigoljubka, pisateljica in avtorica, ki ima rada naravo, potovanja, druženje in čas z bližnjimi.

Navdihujejo jo besede in besedila vseh vrst.

Rada bere in piše.

Z veseljem deli lepe misli, zgodbe, knjige, nasvete o pisanju in osebnostni rasti.

V medijih o knjigi

Vas zanimajo druge zgodbe?

Pišejo se … 

Prenesi svoj izvod brezplačnega priročnika s 7 koraki do uresničitve tvojih sanj in doseganja tvojih ciljev. 

Je napočil čas, da uresničiš svoje načrte in dosežeš zastavljene cilje? Potrebuješ pri tem malce pomoči ali uporaben nasvet?

Zate sem pripravila 7 korakov, ki so ti lahko v pomoč pri tem.

e potrebuješ navdih, ki te bo opomnil na teh 7 korakov dnevno, si lahko brezplačno preneseš e-knjižico s temi sedmimi koraki.

 

Lahko si jih natisneš in nalepiš na steno ali na koledar oziroma v rokovnik. Služili ti bodo, kot dober opomnik in ti bodo v pomoč, da tudi ti uresničiš svoje cilje in sanje.

P.s. Seveda sem zate pripravila še manjše presenečenje, ki ti ga razodenem v brezplačni knjižici.  Le prenesi si in boš videl/a

Zate sem pripravila 7 korakov, ki so ti lahko v pomoč pri tem.

e potrebuješ navdih, ki te bo opomnil na teh 7 korakov dnevno, si lahko brezplačno preneseš e-knjižico s temi sedmimi koraki.

P.s. Seveda sem zate pripravila še manjše presenečenje, ki ti ga razodenem v brezplačni knjižici.  Le prenesi si in boš videl/a