Vsi sanjamo, kako uresničiti svoje sanje

Morda pa res obstaja pot do njih … 

Knjigo O čem pa vi sanjate? sem napisala, ker sem želela uresničiti svoje sanje – in sem jih. 

V knjigi delim svojo izkušnjo, ki lahko navdihne tudi druge, da uresničijo svoje sanje – tiste, ki tako dolgo živijo v njihovih srcih.

Naj zaživijo še kje drugje. 

Knjiga, ki pride prav, ko potrebuješ spodbudo in opomnik, da začneš uresničevati svoje življenske cilje in sanje.

O ČEM PA VI SANJATE?

Marsikdo sanjari o velikih dosežkih in uresničenih sanjah, razmišlja in celo načrtuje, kako to izpeljati. A ko mora načrt začeti udejanjati, zmrzne in ne naredi ničesar.
Čaka, prelaga in odlaša, kot da ima na voljo večnost. A čas polzi iz rok. Nekega dne je lahko prepozno. Nekaj, kar je bilo prej dosegljivo, postane nedostopno in nemogoče.

Kako to preprečiti? Kako zgrabiti svojo priložnost zdaj?

Opis za zadnji platnici

Živeti pristno tako, kot si želimo globoko v sebi, v svojih najboljših sanjah – večni ideal, ki buri domišljijo posameznikom širnega sveta.

Sliši se nadvse čudovito, skoraj nadnaravno in obenem na vso moč nedosegljivo. Kaj pa če ni? Morda se prav vsi vsaj za trenutek lahko dotaknemo svojih sanj in se jim na vso moč prepustimo. Naj vam bo ta zgodba navdih, da tudi vi zaživite svoje sanje, tako kot sem jih naposled sama.

Osnovni podatki

Št. strani: 172
Prva izdaja: junij 2020
Format: 15,5 x 21,5 cm
Vezava: mehka vezava z zavihki

Lepe misli iz knjige

klikni za ogled

Mnenja bralcev

Knjiga je zelo berljiva, besede kar tečejo. Med branjem sem dobila kurjo polt in včasih tudi solzne oči. Zdi se mi, da se z besedilom lahko vsakdo poveže in najde tudi sebe v avtorici.
Tjaša Rezman
Draga Maja, imaš zelo lep slog in čudovit besedni zaklad. Lahkotno branje, vendar bogata vsebina. Všeč so mi ljudje, ki si upajo stopiti izven začrtanih poti, in odkrivajo nove, še lepše in s tem sledijo svojim sanjam. Hvala, ker si izdala knjigo, in s tem pripomogla k večjemu zavedanju ljudi, da lahko vse spremenijo, če si želijo. Tako skupaj dvigujemo zavest, širimo ljubezen in zaupanje.
Tamara Andrašič, avtorica knjige Zaupaj življenju
S pozitivnostjo prežeta knjiga, ki te s slikovito prozo postavi na mesto prizora. Maja te popelje skozi svoja prepričanja in oriše prelomnico svojega življenja, ki je vodila do nastanka te knjige. Prežeta z mislimi in citati, spodbuja pozitivnost in navdihuje bralca k uresničitvi lastnih sanj. S pozitivnim pogledom kljubuje občutkom tegobe, stiske in neizživetih sanj – nekaj, kar smo verjetno občutili že vsi. Knjiga nudi zelo dobrodošlo miselnost, katera mora postati del naše družbe.
Matic Krumpak, avtor
Maja, dobro knjigo si napisala. Ni prezahtevna, zajema bistvo današnjega časa in je zanimiva širšemu krogu ljudi.
Robert Zajc
Živijo Maja! Knjiga je prebrana. V dveh dneh sem jo dokončala. Knjiga te kar potegne vase. Govori o splošnih tematikah, ki jih vsi poznamo, ampak potrebujemo “brco v rit”, da nekaj naredimo in izpolnimo, kar smo si zadali. Strinjam se s prav vsem, kar si napisala. Tudi sama včasih sanjam, kaj vse bi lahko in kako dobro bi bilo, namesto da se spravim v dejanja. Res vse pohvale.
Katarina Bukovec
Čudovito knjigo ste napisali. Presenečena sem nad njeno vsebino. Ni mi žal, da sem si jo čisto po naključju kupila v knjigarni. Hvala zanjo!
Nevenka Žlender

VEČ O MENI, AVTORICI KNJIGE

Sem velika knjigoljubka, pisateljica in ustvarjalka, ki ima rada naravo, potovanja, druženje in čas z bližnjimi.

Navdihujejo me besede in besedila vseh vrst.

Rada berem in pišem.

Z veseljem delim lepe misli, zgodbe, knjige, nasvete o pisanju in načrtovanju.

V medijih o knjigi

O knjigi sem spregovorila v različnih medijskih publikacijah.

Prenesi svoj izvod brezplačnega priročnika s 7 koraki do uresničitve tvojih sanj in doseganja tvojih ciljev. 

Je napočil čas, da uresničiš svoje načrte in dosežeš zastavljene cilje? Potrebuješ pri tem malce pomoči ali uporaben nasvet?

Zate sem pripravila 7 korakov, ki so ti lahko v pomoč pri tem.

e potrebuješ navdih, ki te bo opomnil na teh 7 korakov dnevno, si lahko brezplačno preneseš e-knjižico s temi sedmimi koraki.

 

Lahko si jih natisneš in nalepiš na steno ali na koledar oziroma v rokovnik. Služili ti bodo, kot dober opomnik in ti bodo v pomoč, da tudi ti uresničiš svoje cilje in sanje.

P.s. Seveda sem zate pripravila še manjše presenečenje, ki ti ga razodenem v brezplačni knjižici.  Le prenesi si in boš videl/a

Zate sem pripravila 7 korakov, ki so ti lahko v pomoč pri tem.

e potrebuješ navdih, ki te bo opomnil na teh 7 korakov dnevno, si lahko brezplačno preneseš e-knjižico s temi sedmimi koraki.

P.s. Seveda sem zate pripravila še manjše presenečenje, ki ti ga razodenem v brezplačni knjižici.  Le prenesi si in boš videl/a